SEO ΆρθραSEO Προώθηση Ιστοσελίδων

Τα μεγαλύτερα ελληνικά Forums Τεχνολογίας

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε τα μεγαλύτερα τεχνολογικά Forums στην Ελλάδα. Μέσα από τα forums μπορούμε να φέρουμε μεγάλη και ποιοτική επισκεψημότητα στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε την λίστα.

Αν ενδιαφέρεστε για Forum Seo – Brand διαφήμιση, διαθέτω λογαριασμούς πολλών χρόνων σε κορυφαία forum τεχνολογίας. Συνεπώς θα είναι πιο έυκολο όπως και πιο γρήγορο, ασφαλές για εσάς να προωθήσω το σχετικό link της σελίδας σας το οποίο θα πρέπει είναι σχετικό με την τεχνολογία στα παρακάτω forum. Με λίγα λόγια, το brand marketing μέσω υπογραφής-signature μπορώ να το εγγυηθώ όπως και αρκετά links σε posts προς την σελίδα σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να βρούμε την forum στρατηγική για την ιστοσελίδα σας στο seomarketergr@mail.com.

Διαβάστε επίσης : Πως να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσα από τα Forums

1. Insomniawww.insomnia.gr
Ένα από τα κορυφαία τεχνολογικά Forums στην Ελλάδα με Page Rank : 4 και 61 Rank στη κατάταξη του site Alexa. Μπορείτε να βρείτε αγγελίες, θέματα σχετικά με το Hardware – software των PC, λειτουργικά συστήματα και συζητήσεις για το διαδίκτυο.

2. The Labwww.thelab.gr
Το The Lab είναι ένα τεχνολογικό Forum με Page Rank : 4 και 579 Rank στη κατάταξη του Alexa. H θεματολογία του αφορά θέματα Hardware – overclocking, software, gaming, δίκτυα, κινητές πλατφόρμες και άλλα πολλά.

3. The Greeks Energywww.thegreeksenergy.com
Το Forum Greeks Energy ειδικεύεται σε τεχνολογικά νέα, υπολογιστές και Free Software, έχει Page Rank : 2 και βρίσκεται στην 14,246 Rank στη κατάταξη του Site Alexa.

4. ADSLwww.adsl.gr
Το λέει και το όνομα, ένα forum με ατελείωτα θέματα σχετικά με VDSL και ADSL, hardware και software. Μια πολύ μεγάλη κοινότητα με Page Rank 5 και 305 Rank στο Alexa.

5. My Phone – www.myphone.gr
H μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα για κινητά τηλέφωνα. Με Page Rank 5 και 153 Rank στο Alexa, διαθέτει θεματολογία με τα όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Android, Apple IOS, Blackberry, Symbian, Windows, και συζητήσεις για τα μεγαλύτερα μοντέλα κινητών.

6. Freestuffwww.freestuff.gr
To Freestuff είναι από τα λίγα forums που διαθέτει θεματολογία σχετικά με το Internet Marketing, αλλά δεν σταματά εκεί. Με Page Rank 5 και 612 Alexa Rank, περιέχει μεγάλη ποικιλία συζητήσεων σχετικά με τον προγραμματισμό, δημιουργία websites και γραφικών, hardware, software αλλά και θέματα για εφαρμογές.

7. Dotnetzonewww.dotnetzone.gr
Αν ψάχνετε forum, με ειδίκευση στον προγραμματισμό και τους Web developers, πρέπει να επισκεφθείτε το Dotnetzone. Με Page Rank 4 και 19,663 Alexa Rank περιέχει πολλές συζητήσεις σχετικά με εφαρμογές .Net Technologies, γλώσσες προγραμματισμού με θέματα και απαντήσεις σε όλο το φάσμα του Developing.

8. AV Sitewww.avsite.gr
To forum AvSite είναι μια κοινότητα που δίνει απαντήσεις σε θέματα με Home Cinema, Audio – HI-FI, ταινίες και βίντεο. Οι συζητήσεις στην κάθε ενότητα είναι πολλές, ενώ μπορείτε να βάλετε και δική σας αγγελία. Οι στατιστικές Page Rank 2 και 1.283 Alexa Rank δίνουν μια εικόνα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

9. AV Clubwww.avclub.gr
Στo Av Club θα βρείτε αναρτήσεις με θεματολογία φωτογραφίας και βίντεο, Home Theater όπως επίσης εικόνας και ήχου. Έχει Page Rank 3 και το 555 Alexa Rank, είναι ένα δείγμα κύρους που εκπέμπει το Forum.

10. Auto Execwww.autoexec.gr
Στο Autoexec θα βρείτε θεματολογία με προιόντα τεχνολογίας, πιστοποιήσεις, ειδησεογραφία, αγγελίες αλλά και Hardware, software υπολογιστών. Έχει Page Rank 4, ενώ προς το παρών δεν έχει κάποια κατατάξη στην Ελλάδα στο Alexa.
H κατάταξη στο Alexa είναι σύμφωνα με την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου και καθημερινώς αλλάζει. Σε κάθε αναφορά υπάρχει και link, ώστε να βλέπετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση κατάταξης στη Google.
Έχετε κάποιο άλλο ελληνικό forum τεχνολογίας να προσθέσετε ?

Το άρθρο από τον SEO Marketer στα μεγαλύτερα ελληνικά φόρουμ τεχνολογίας βρίσκεται στις πρώτες αναζητήσεις της Google στις λέξεις – φράσεις κλειδιά : Ελληνικα forum, φορουμ τεχνολογιας, ελληνικα φορουμ, forum τεχνολογίας, μεγαλυτερα ελληνικα φορουμ.
Η μηνιαία επισκεψημότητα ξεπερνάει τους 2.000 μηνιαίως μόνο για το συγκεκριμένο άρθρο. Αν έχετε ελληνικό φόρουμ τεχνολογίας και θέλετε να μπείτε στην Top Λίστα του Seo Marketer, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@seomarketer.gr

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές,βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.
×
Γιώργος Χατζηθεοδοσίου Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές,βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Comments (10)

  1. […] Δείτε την λίστα με τα καλύτερα ελληνικά Forums. Εσείς ακολουθείτε την τακτική μέσω των Forums ? Ποια είναι η εμπειρία σας ? Γράψτε στα σχόλια την δική σας πετυχημένη η μη ιστορία. […]

  2. Πολύ καλά Γιώργο,πολύ καλή δουλειά.

  3. Πολύ ωραία λίστα

  4. […] Forum με πολύ καλό authority προς τη Google. Υπάρχουν εξαιρετικά ελληνικά forum πολλών ειδικοτήτων για να […]

  5. […] Η καταμέτρηση λέξεων είναι μια άλλη πτυχή του Google Panda και συχνά έχω παρατηρήσει ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν από SEO managers. Πολλά sites κάνουν το λάθος και αρνούνται να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο εκτός και αν είναι πάνω από ένα ορισμένο αριθμό λέξεων, 250 λέξεις έως 350 λέξεις. Αντ ‘αυτού, η Google συνιστά να σκεφτείτε πόσες λέξεις το περιεχόμενο πρέπει να έχει ώστε να είναι πετυχημένο και να παρέχει σημαντική αξία πληροφορίας στον χρήστη. Ένα χαρακτηιστικό παράδειγμα είναι το άρθρο που έγραψα τον Φεβρουάριου του 2016 σχετικά με τα καλύτερα forum τεχνολογίας. […]

  6. […] Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Google Panda δεν στοχεύει το user-generated περιεχόμενο, κάτι που πολλοί webmasters και Digital Marketers εκπλήσσονται όταν το μαθαίνουν και πολλοί άλλοι »πανέξυπνοι» το αμφισβητούν.Επειδή όμως το Google Panda στοχεύει σε user-generated περιεχόμενο, τείνει να επηρεάσει εκείνους τους χρήστες που παράγουν πολύ χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο,  όπως ανεπιθύμητά guets posts ή φόρουμ που είναι γεμάτα με spam περιεχόμενο. Μην ξεχνάτε το περιεχόμενο από χρήστες που έχετε δημιουργήσει, είτε πρόκειται για φόρουμ, είτε σχόλια σε blogs ή συνεισφορές σας σε άρθρα, μόνο και μόνο επειδή έχετε ακούσει ότι είναι «κακό» ή δεν το λαμβάνει υπόψιν το Google Panda. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες υψηλής κατάταξης με user-generated περιεχόμενο, και πολλές σελίδες που έχασαν σημαντικές θέσεις σε κατατάξεις επειδή αφαίρεσαν αυτό το είδος του περιεχομένου. Ακόμη και σχόλια που έγιναν σε ένα blog post μπορεί να διατηρήσουν ή ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα στατιστικά σας. Google Panda Αλγόριθμος   Η καταμέτρηση λέξεων είναι μια άλλη πτυχή του Google Panda και συχνά έχω παρατηρήσει ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν από SEO managers. Πολλά sites κάνουν το λάθος και αρνούνται να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο εκτός και αν είναι πάνω από ένα ορισμένο αριθμό λέξεων, 250 λέξεις έως 350 λέξεις. Αντ ‘αυτού, η Google συνιστά να σκεφτείτε πόσες λέξεις το περιεχόμενο πρέπει να έχει ώστε να είναι πετυχημένο και να παρέχει σημαντική αξία πληροφορίας στον χρήστη. Ένα χαρακτηιστικό παράδειγμα είναι το άρθρο που έγραψα τον Φεβρουάριου του 2016 σχετικά με τα καλύτερα forum τεχνολογίας. […]

  7. […] πληροφορίες όπως και τα μεγαλύτερα ελληνικά forum τεχνολογίας. Ας δούμε παρακάτω ποιες […]

  8. […] Η καταμέτρηση λέξεων είναι μια άλλη πτυχή του Google Panda και συχνά έχω παρατηρήσει ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν από SEO managers. Πολλά sites κάνουν το λάθος και αρνούνται να δημοσιεύσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο εκτός και αν είναι πάνω από ένα ορισμένο αριθμό λέξεων, 250 λέξεις έως 350 λέξεις. Αντ ‘αυτού, η Google συνιστά να σκεφτείτε πόσες λέξεις το περιεχόμενο πρέπει να έχει ώστε να είναι πετυχημένο και να παρέχει σημαντική αξία πληροφορίας στον χρήστη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το άρθρο που έγραψα τον Φεβρουάριου του 2016 σχετικά με τα καλύτερα forum τεχνολογίας. […]

  9. Μπορείτε να προσθέσετε και το https://www.shopforum.gr

Comment here