Διαφημιστείτε με το Google Adwords

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ADWORDS

Αποτελεσματική διαφήμιση στο Google Adwords!

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο με τις Διαφημίσεις Google, παλαιότερα γνωστή ως Google AdWords, είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης νέων πελατών και ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το AdWords, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της επένδυσης από τις διαφημιστικές σας δαπάνες και να αποφύγετε λάθη.

Google AdWords

Βρείτε πελάτες από την πρώτη μέρα με το Google Ads!

Έρευνα και Σχέδιο

Ανάλυση και σχεδιασμός πλάνου.

PPC-Marketing-Image

Τι είναι το Google AdWords;

Οι διαφημίσεις Google είναι η πλατφόρμα διαδικτυακής διαφήμισης που ανήκει και λειτουργεί από την Google. Είναι επίσης το μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο διαδικτυακό δίκτυο διαφήμισης στον κόσμο και εκατομμύρια επιχειρήσεις διαφημίζουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση της Google για να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Οι διαφημιζόμενοι που επιλέγουν να χρησιμοποιούν το Google AdWords μπορούν να στοχεύουν χρήστες σε δύο κύρια δίκτυα – το δίκτυο αναζήτησης και το δίκτυο εμφάνισης. Το δίκτυο αναζήτησης αναφέρεται στη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ, στην οποία οι διαφημιζόμενοι υποβάλλουν προσφορές για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την επιχείρησή τους και έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τις διαφημίσεις τους σε χρήστες που εισάγουν αυτές τις λέξεις-κλειδιά στο Google ως μέρος ενός ερωτήματος αναζήτησης. Η διαφήμιση pay-per-click είναι επίσης γνωστή ως πληρωμένη αναζήτηση.

Το δίκτυο εμφάνισης προσφέρει στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να τοποθετούν διαφημίσεις σε στυλ διαφημιστικού στυλ σε ιστότοπους που ανήκουν στο δίκτυο εμφάνισης. Το Δίκτυο εμφάνισης Google φτάνει περίπου το 90% των παγκόσμιων χρηστών του διαδικτύου, ένα τεράστιο δυνητικό κοινό.

Το PPC ADVERTISING ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ποια η σημασία των Google Διαφημίσεων!

Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να βασίζονται αποκλειστικά στη διαφήμιση του PPC. Είναι πολύ ακριβό και
τα ποσά αναπόφευκτα ανεβαίνουν. Όμως το pay per click μπορεί να γεμίσει μερικούς σημαντικούς ρόλους στις διαφημίσεις σας!

PPC-Advertising-Image
PPC-Mathematic-Image
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

Η πετυχημένη Pay Per Click διαφήμιση απαιτεί ένα τέλειο μίγμα μαθηματικών και στρατηγικού σχεδιασμού!

Παρέχουμε υπηρεσίες Digital Marketing σε επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν συνεργάτη για τα ψηφιακά μέσα τους. Εργαζόμαστε μαζί σας.

Στόχευση στην άνοδο των πωλήσεων

Είμαστε σε μια αποστολή να οικοδομήσουμε, να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε πιστές κοινότητες σε κάθε επαφή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Διαμόρφωση καμπάνιας σύμφωνα με το Budget

Στο Google Adwords και τις Google διαφημίσεις οι καμπάνιες διαμορφώνονται σύμφωνα με το διαθέσιμο Budget που θα δαπανηθεί. Με αυτό τον τρόπο εκτελούμε αποτελεσματικά και το κάθε ευρώ.

Βρίσκουμε λέξεις κλειδιά που φέρνουν αποτελέσματα

Είτε μιλάμε για ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά είτε για Long Tail Keywords, επιλέγουμε και στοχεύσουμε σε λέξεις κλειδιά που αυξάνουν κατακόρυφα τις πωλήσεις.

Ποιοτικές Διαφημίσεις

Η δημιουργία ποιοτικών διαφημίσεων, οι οποίες είναι αυτές που φτάνουν στον τελικό χρήστη είναι το κλειδί για να προσεγγίσετε υποψήφιους πελάτες.