Ανάκτηση δεδομένων από την Data Recall International


Κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σε συσκευές οι οποίες περιέχουν δεδομένα χρίζει αξιολόγησης. Δεν είναι όλα τα προβλήματα ίδια και σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι εφόσον δεν έχουμε γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για το μέγεθος του προβλήματος.

Προσωπικά εργάζομαι ως Digital Marketing Manager και τα αρχεία μου είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου. Διαθέτω αρχεία τόσο σε εξωτερικούς δίσκους όσο και σε on line Drive. Πολλές φορές ξεγελιόμαστε και λέμε στον ευατό μας, σιγά τι θα πάθει ο δίσκος και δεν προχωράμε στο γνωστό Back up ώστε να είμαστε σίγουροι για την διατήρηση την δεδομένων μας.

Ξαφνικά το λάπτοπ δεν μου έβλεπε τον εξωτερικό δίσκο μου και ένας κρύος ιδρώτας έκανε την εμφάνιση του. Θα ήταν καταστροφικό να χάσω δεδομένα κομβικής σημασίας για την δουλεία μου. Προσπάθησα με διάφορα προγράμματα και tutorials αλλά καμία τύχη. Είχα αρχίσει να απελπίζομαι και έκανα μια γρήγορη έρευμα για εταιρεία που πραγματοποιεί ανάκτηση δεδομένων. Οι άνθρωποι πολύ ευγενικοί και αναλυτικοί μου εξήγησαν με΄σω τηλεφώνου πολλά πράγματα, αλλά τόνισαν ότι πρέπει να παω στο εργαστήριο τους τον δίσκο, ώστε να κάνουν την ανάλυση και να μου πουν περισσότερα.

Πήγα στα γραφεία τους στην Αγία Παρασκευή έγινε η ανάλυση και με ενημέρωσα πως θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ανάκτηση δεδομένων στον εξωτερικό δίσκο ώστε να σώσουν τα αρχεία μου. Δίχως δεύτερη σκέψη τους ενημέρωσα να προχωρήσουν. Η ανάκτηση έγινε με μεγάλη επιτυχία και οι άνθρωπο με έσωσαν από βέβαιη καταστροφή. Πήρα το μάθημα μου πλέον και κάνω Back Up κάθε εβδομάδα καθώς ο όγκος των πληροφοριών είναι μεγάλος.

Advertisements

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: