Κόστος SEO – Πόσο κοστίζει η εργασία πάνω στη Google


Κόστος SEO – Πόσο κοστίζει η εργασία πάνω στη Google

Πόσο κοστίζει το SEO; Είναι μια περίεργη αλλά και λογική ερώτηση που ακούμε συχνά. Το SEO δεν είναι τόσο εύκολο να υπολογιστεί και δουλευτεί, όπως, ας πούμε, στέλνοντας μια εκστρατεία email σε 100 παραλήπτες. Με κάποιους τρόπους, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να μετρηθεί, καθώς πολλές δραστηριότητες μάρκετινγκ μπορεί να επηρεάσουν την οργανική επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Το κόστος του SEO σχετίζεται επίσης άμεσα με τις πιθανές ανταμοιβές. Η κατάταξη σε εθνικό επίπεδο για μια πολύτιμη λέξη-κλειδί που μπορεί να είναι 10 ευρώ ανά κλικ στο AdWords θα έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από μια λέξη κλειδί για Local SEO. Αλλά ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξει τεράστια ποικιλία – και αν θέλετε να ανεβείτε θέσεις σε ένα κράτος, νομό, πόλη, πόλη ή μικρο-περιοχή όπως ένας δήμος ή ένα χωριό θα επηρεάσει πόσο δύσκολο θα είναι αυτό. Αυτό, φυσικά, επηρεάζει την τιμή του SEO για τη μοναδική σας κατάσταση.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω εν συντομία τα οφέλη της οργανικής αναζήτησης μέσω SEO για την καλύτερη πλαισίωση της ερώτησης, πόσο κοστίζει το κόστος SEO; Ο στόχος μου εδώ είναι να σας βοηθήσω να λάβετε μια εκπαιδευμένη απόφαση σχετικά με το πόσο θα πρέπει να επενδύσετε και πώς θα μετρήσετε τα αποτελέσματα.

Είτε είστε τοπική επιχείρηση, μικρή επιχείρηση, εθνική επιχείρηση ή και διεθνής επιχείρηση, ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια θα πρέπει να είναι η επένδυσή σας στην οργανική αναζήτηση.

Τιμές SEO: Τι καθορίζει το κόστος;

Διαβάστε αναλυτικά στον SEO Marketer.

Advertisements

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: