Ολοκληρωμένη απεγκατάσταση αρχείων με το IObit Uninstaller


Το IObit Uninstaller 6 προσφέρει την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για να διαγράψετε εντελώς προγράμματα και αρχεία, τα άχρηστα Windows Apps, τις προβληματικές ενημερώσεις των Windows και τα plugins του προγράμματος περιήγησης. Ακόμη και αυτό είναι μια σοβαρή περίπτωση  κακόβουλου πρόγραμματος όπως και μια μολυσμένη γραμμή εργαλείων που δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τα anti-malware προγράμματα.

 

Δείτε αναλυτικά το βίντεο Review :

 Με την μεγαλύτερη βάση δεδομένων που έχει υπάρξει η , IObit Uninstaller 6 εντοπίζει και αφαιρεί περισσότερα plugins με μολυσμένα αρχεία από τα πρόγραμματα περιήγησης, τις  γραμμές εργαλείων και προσθέτει προγράμματα για την προστασία αυτών στους περισσότερους web browsers συμπεριλαμβανομένου και του Microsoft Edge.

Αν επιλέξετε την ενισχυμένη σάρωση απεγκατάστασης, όλα τα περισσεύματα μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς, ακριβώς όπως σαν να μην υπήρχαν ποτέ εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Το πιο σημαντικό, είναι ότι το IObit Uninstaller 6 προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς πριν να απεγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα ώστε να σας βοηθήσει να αναιρέσετε ένα λάθος γρήγορα και να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση.

 

————————————————————————————————————————————————————————-

Georgios Chatzitheodosiou
Georgios Chatzitheodosiou

Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου ασχολείται ενεργά με τις νέες τεχνολογίες στο κομμάτι του Software – Hardware όπως επίσης και το Internet Marketing. Υποστηρίζει και παρέχει συμβουλές σε E-Shops, ιστοσελίδες στο κομμάτι της διαχείρισης και προώθησης, όπως και στον τομέα των Social Media. Δημιουργεί How – To Tutorials τεχνολογίας όπως και Gameplay Reviews. Κατέχει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις της Google όπως και της Bing, της δεύτερης μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησής στον κόσμο.

Advertisements

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: