Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας κορυφαίου επιπέδου με το Photoscape


Το PhotoScape είναι ένα κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα  επεξεργασίας φωτογραφιών με πληθώρα χαρακτηριστικών και εργαλείων. Πολλά από αυτά είναι τα : viewer, editor, batch editor, page, combine, animated GIF, print, splitter, screen capture, color picker, rename, raw converter, resizing, brightness, color, ή white-balance adjustment, backlight correction, frames, balloons, text, drawing pictures, cropping, filters, red eye removal and blooming.

Το Photoscape περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για την προβολή, την βελτιστοποιήση, επεξεργασία, εκτύπωση και την διασκεδάση με τις φωτογραφίες σας. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο ολοκληρωμένο, σε βαθμό που πολλοί το παρομοιάζουν ως μια δεύτερη εναλλακτική λύση του Photoshop. Σίγουρα, δεν είναι στο επίπεδο του Photoshop, αλλά είναι πραγματικά μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε σύγκριση με το μεγαλύτερο προγράμμα στον πλανήτη, αλλά κάνει την επεξεργασία φωτογραφιών πολύ πιο διασκεδαστική!

 

Δείτε αναλυτικά το Review του Photoscape :
Πολύ εύκολο στη χρήση
Από το κύριο παράθυρο του προγράμματος μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε : προβολή εικόνων, βελτιστοποιήση φωτογραφιών  που δεν έχουν βγει τόσο καλά, να εκτυπώσετε διάφορες φωτογραφίες σε μία σελίδα κολάζ, στυλ ή να προσθέσετε κάποια από τα δεκάδες φίλτρα και ειδικά εφέ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Photoscape .
Έξυπνος πίνακας ελέγχου, φιλικός στον χρήστη
Ένα από τα πρώτα εντυπωσιακά στοιχεία του Photoscape είναι ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του. Η εφαρμογή είναι πολύ εντυπωσιακή και με πολλούς τρόπους θα παρατηρήσετε ότι είναι πιο εύκολο στο μάτι από το Photoshop.
Συμπέρασμα
Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα αρνητικό να πω σχετικά με το Photoscape. Απλά κατεβάστε το, δοκιμάστε το, και θα το  αγαπήσετε ώστε να το κρατήσετε για πάντα. Είναι δωρεάν και υποστηρίζει 34 γλώσσες, ενώ λειτουργεί άψογα σε Windows Vista, Windows 7, 10.

Το Photoscape είναι επίσης διαθέσιμο και σαν φορητή αυτόνομη εφαρμογή. Αν χρησιμοποιείτε Window 95, 98 μπορείτε να κατεβάσετε το Photoscape 3.4 από προηγούμενες εκδόσεις ώστε να είναι καλύτερη η συμβατότητα.

————————————————————————————————————————————————————————-

Georgios Chatzitheodosiou
Georgios Chatzitheodosiou

Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου ασχολείται ενεργά με τις νέες τεχνολογίες στο κομμάτι του Software – Hardware όπως επίσης και το Internet Marketing. Υποστηρίζει και παρέχει συμβουλές σε E-Shops, ιστοσελίδες στο κομμάτι της διαχείρισης και προώθησης, όπως και στον τομέα των Social Media. Δημιουργεί How – To Tutorials τεχνολογίας όπως και Gameplay Reviews. Κατέχει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις της Google όπως και της Bing, της δεύτερης μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησής στον κόσμο.

Advertisements

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: