Unboxing Πολυμηχανήματος Canon Maxify MB2050 και Οδηγός Setup !


Το πολυμηχάνημα Canon maxify MB2050 είναι ένα πολυδιάστατο εργαλείο με εξαιρετικό ADF 50 φύλλων το οποίο τοποθετείται στο καπάκι του Scanner. Μια άλλη επιπλέον διαφορά από τους κοινούς εκτυπωτές είναι ο πίνακας ελέγχου, όπου προσφέρει 62 χιλιοστά οθόνη LCD, μαζί με πληκτρολόγιο για άλλα κουμπιά ελέγχου όπως φαξ, επιλογές εκτύπωσης και scanner.

 

Βρείτε τους διαθέσιμους, ανανεωμένους Drivers για το Canon Maxify MB2050.

 

Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα έχετε μια οθόνη αφής, αλλά με τρία μαλακά κουμπιά κάτω από την οθόνη και ένα τεσσάρων κατευθύνσεων pad πλοήγησης, είναι αρκετά εύκολο να εργαστείτε  γύρω από το ολοκληρωμένο μενού που διαθέτει καθώς όταν το συνηθίσετε θα σας φαίνεται παιχνίδι. Οι πιο χρήσιμες λειτουργίες για αντιγραφή, σάρωση και fax, υπάρχουν με πρόσβαση Cloud και Access Medium επιλογές, που καλύπτουν την άμεση ηλεκτρονική πρόσβαση για ανέβασμα ή κατέβασμα μέσω USB.

 

Η ποιότητα εκτύπωσης είναι πολύ καλή έως εξαιρετική . Το Μαύρο μελάνι είναι κοντά στην έξοδο λέιζερ με μαύρο φόντο εξωτερικά, με ευκρίνεια και έμφαση στα χαρακτηριστικά για να έχετε πλήρη εικόνα, όπως επίσης τα γεμίσματα των χρωμάτων είναι επίσης πυκνά και λεία.. Με γυμνό μάτι, οι εκτυπώσεις των  φωτογραφιών είναι τόσο καλές, σε βαθμό που πλησιάζουν τους ειδικούς εκτυπωτές φωτογραφιών της Canon, ενώ διαφορές στην λεπτομέρεια θα δείτε μόνο όταν την εξετάσετε πολύ προσεκτικά από κοντά, ώστε να δείτε μια μικρή απόκλιση ή παραλλαγή στα σκούρα χρώματα της φωτογραφίας.

 

Δεν χρειάζεται να περιμένετε  για τα έγγραφα της επιχείρησής σας πολύ ώρα καθώς οι ταχύτητες είναι ικανοποιητικές. Οι γρήγορες ταχύτητες των εγγράφων A4 σε ISO των 16 ipm σε μονόχρωμο και 11 IPM στο πολύχρωμο, σε συνδυασμό με μια εξίσου μεγάλη ταχύτητα πρώτης εκτύπωσης όπου φτάνει περίπου τα 8 δευτερόλεπτα προσδίδουν, ένα πολυμηχάνημα υψηλων προδιαγραφών.

 

Θετικά Στοιχεία

  • Easy cartridge maintenance
  • Low asking price for spec
  • Low page cost

Αρνητικά Στοιχεία

    • Can’t print borderless photos
    • No multi-purpose feed slot
    • No draft print mode

 

Είναι πολύ ανταγωνιστικό καθώς το Canon Maxify MB2050 προτείνεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, αλλά και προσωπική αν θέλετε ποιότητα με καλές ταχύτητες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά το Unboxing του συγκεκριμένου πολυμηχανήματος της Canon και σχηματίστε μια ολοκληρωμένη εικόνα :

 

 

————————————————————————————————————————————————————————-

Georgios Chatzitheodosiou
Georgios Chatzitheodosiou

Ο Γιώργος Χατζηθεοδοσίου ασχολείται ενεργά με τις νέες τεχνολογίες στο κομμάτι του Software – Hardware όπως επίσης και το Internet Marketing. Υποστηρίζει και παρέχει συμβουλές σε E-Shops, ιστοσελίδες στο κομμάτι της διαχείρισης και προώθησης, όπως και στον τομέα των Social Media. Δημιουργεί How – To Tutorials τεχνολογίας όπως και Gameplay Reviews. Κατέχει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις της Google όπως και της Bing, της δεύτερης μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησής στον κόσμο.

Advertisements

3 thoughts on “Unboxing Πολυμηχανήματος Canon Maxify MB2050 και Οδηγός Setup !

Add yours

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: