Έχεις ένα όνειρο ? Πρέπει να το προστατέψεις !


Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν κάτι ή θέλουν να σε εκμεταλλευτούν για να μείνεις χαμηλά θα σου πουν δεν μπορείς να το κάνεις, θα σου πουν δημιούργησε ευκαιρίες ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις και με την πρώτη ευκαιρία θα σε εκφοβίζουν, θα σε πουν τεμπέλη και μη εργατικό αν φέρνεις ενστάσεις στα ακούσματα οι εποχές είναι δύσκολες δεν θα παίρνεις 13 και 14 μισθό, ξεκινάμε με τα 500 ευρώ ( Υπάρχουν και χαμηλότεροι μισθοί ) και κάποια στιγμή αν είσαι καλός θα ανέβεις ( Θα περιμένεις πολύ ), με αρμοδιότητες που 2 άνθρωποι μαζί δεν θα τις έβγαζαν πέρα, και θα βλέπεις απ έξω κάθε πρωί τον πιεσμένο οικονομικά για να σε πληρώσει, να παρκάρει την Porsche. Και γιατί να σε ανεβάσει μισθολογικά όταν αδυνατεί όπως ακούμε πάρα πολλές φορές να σου καλύψει βασικές ανάγκες ?

Ένας άνθρωπος όπου εργάζεται κάπου για λίγα, ψάχνει μια καλή επιλογή για την ζωή του, δεν είναι τεμπέλης είναι φιλόδοξος ! Αυτός που δίνει τα 500 ευρώ γιατί στα δίνει ? Γιατί έχει επιλογές και ψάχνει την καλυτερη δυνατή για το συμφέρον του ! Ολα αυτά ανήκουν στην καθημερινότητά μας. Σίγουρα θα υπάρχουν προυποθέσεις σε μερικούς τομείς για να φτάσεις ψηλά, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και πολλές φορές χρειάζονται και άλλα πράγματα..

Αν θέλεις κάτι διεκδίκησε το, αλλά το σημαντικότερο, το όνειρο σου προστάτεψε το. Μην αφήσεις κανέναν να χαλάσει τις σκέψεις σου και τα όνειρα που έχεις για να σε κρατάνε ζωντανό ! Δεν χρειάζεται μερικές φορές να φοβόμοστε τόσο πολύ να αποτύχουμε, δεν μπορείς πάντα να βγαίνεις κερδισμένος, αλλά μπορείς να παίρνεις αποφάσεις.

Πρέπει να πιστέψεις ότι κάτι διαφορετικό θα γίνει όσο προσπαθείς και το ψάχνεις. Αυτός που λέει ‘Μπορώ να τα καταφέρω’ και εκείνος που λέει ‘ Δεν μπορώ να τα καταφέρω’ συνήθως έχουν και οι δυο δίκιο ! Πρέπει να ψάξεις μέσα σου για να σκεφτείς ποιος πραγματικά θέλεις να είσαι, που θέλεις να φτάσεις..Βρες αυτό που σε ευχαριστεί διεκδίκησε το όσο τρελό και αν ακούγεται στους άλλους, ότι και να σου λένε !

Ωφελήσου από τις δυσκολίες και τον πόνο για να βγεις πιο δυνατός, προστάτεψε τις σκέψεις που σε κάνουν χαρούμενο από όλους. Ελάχιστοι θα χαρούν μαζί σου,αυτό είναι μια πικρή αλήθεια. Άμα ξέρεις ότι αξίζεις, πήγαινε και πάρε ότι αξίζεις. Όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς οι μαχητές της ζωής θα είναι μαχητές και νικητές από όλες τις δυσκολίες.

Να είσαι έτοιμος να αντέξεις τα χτυπήματα, την αδικία, την εκμετάλλευση, τους μισθούς πείνας και να βρεις τρόπους με την μαεστρία και την ώριμη σκέψη να τους αντιμετωπίσεις και να βγεις στο τέλος νικητής. Οι δύσκολες συνθήκες απαιτούν θαρραλέες αποφάσεις.

Μέσα μας έχουμε την δύναμη,

Advertisements

4 thoughts on “Έχεις ένα όνειρο ? Πρέπει να το προστατέψεις !

Add yours

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: