Τι είναι τα Edu και Gov Backlinks ?


Τα EDU και GOV Backlinks είναι οι καταλήξεις σε ένα domain. Οι καταλήξεις αυτές έχουν την μεγαλύτερη ισχύ και αποδοτικότητα από οποιαδήποτε άλλη στο διαδίκτυο. Αν έχετε blog ή ιστοσελίδα και θέλετε να ανεβείτε στην πρώτη σελίδα της Google, θα πρέπει να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε Backlinks με τέτοιες ιστοσελίδες.

Γιατί όμως έχουν τόσο μεγάλη ισχύ και δημοτικότητα ?

Μια ιστοσελίδα η οποία διαθέτει backlink προς το site σας θεωρείται από την Google σαν ψήφος εμπιστοσύνης και συστατικής επιστολής προς αυτήν, πως η σελίδα σας είναι πολύ ποιοτική. Ειδικότερα το EDU Backlink είναι η ισχυρότερη κατάληξη και πρέπει να περιλαμβάνεται σε μια SEO στρατηγική απαραιτήτως. Ένα μόνο Backlink από ιστοσελίδα με κατάληξη EDU ή GOV έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ από 100 backlinks χαμηλής αποδοτικότητας.

High Authority EDU Backlinks
High Authority EDU Backlinks

Όλες οι ιστοσελίδες με κατάληξη EDU έχουν μέγιστη σημασία για την Google καθώς θεωρείται το πιο εμπιστεύσιμο και αξιόπιστο Domain στον κόσμο. Αν λοιπόν καταφέρετε να αποκτήσετε Backlinks από τέτοιες ιστοσελίδες η ανοδική πορεία της σελίδας σας είναι αναπόφευκτη. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο υπάρχει και ένα μεγάλο μέγεθος δυσκολίας για να τα αποκτήσετε.

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε τέτοια links, πρέπει να δημιουργήσετε ένα υποσελίδο στο site σας  όπου θα φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με τέτοιου είδους εγχειρήματα. Ύστερα επικοινωνείτε με τον ιδιοκτήτη – διαχειριστή της σελίδας που έχει την κατάληξη EDU ή GOV και του ζητάτε να τοποθετήσετε link στη σελίδα σας, δείχνωντας ότι υποστηρίζετε τις προσπάθειες αυτές με αντάλλαγμα και ένα Backlink από αυτούς. Χρειάζεται χρόνο, κόπο και προσπάθεια αλλά αξίζει.

Εσείς τι γνώμη έχετε ? Αφήστε ένα σχόλιο.

Advertisements

7 thoughts on “Τι είναι τα Edu και Gov Backlinks ?

Add yours

 1. Η δημιουργία backlinks με τέτοιου είδους ιστοσελίδες καλώς η κακώς είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν ξέρω ακόμα και αν η επικοινωνία με τους διαχειριστές θα έιναι ωφέλιμη, για τον απλούστατο λόγο μιλάμε για Ελληνες…όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

  Μου αρέσει!

 2. Αγαπητέ Γιώργο,
  πολύ καλό το άρθρο σου και θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικό. Η εταιρεία σου αναλαμβάνει να χτίσει edu backlinks με αυτό τον τρόπο που περιγράφεις? Γνωρίζω ότι στο εξωτερικό κάνουν ένα κόλπο με υποτροφίες. Εδώ με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια τι θα μπορούσαμε να κάνουμε? Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για μια προσφορά. Επειδή δεν γνωρίζω αν βλέπεις τα στοιχεία μου που είναι κρυφά στα γράφω εδώ:
  info@exoplismos.edu.gr
  http://exoplismos.edu.gr

  Περιμένω νέα σου.

  Μου αρέσει!

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: