Δημιουργία Προσωπικής Ιστοσελίδας


Η δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας γίνεται κυρίως για την διαφήμισή και προσφορά υπηρεσιών ενός επαγγελματία στο κοινό. Πλέον, ο ελεύθερος επαγγελματίας, χρειάζεται μια σελίδα για την παρουσίαση των ικανοτήτων του, παρουσίαση δειγμάτων εργασίας – projects – προσφοράς σε συνεργάτες ή πελάτες και την δημιουργία του προσωπικού του προφίλ ώστε να σχηματίσει μια οικειότητα με τους χρήστες που θα επισκέπτονται την ιστοσελίδα του.

Ένα ερώτημα που έχουν πολλοί είναι γιατί να μην φτιάξω μια σελίδα στο facebook μόνος μου η οποία είναι και δωρεάν και να πληρώσω για να δημιουργία ιστοσελίδας. Η απάντηση είναι πολύ απλή :

Η βασική και τόσο σημαντική διαφορά των δυο είναι η βάση από όπου ξεκινάτε.  Μια σελίδα στο facebook δεν είναι δική σας και φιλοξενείται από το facebook. Συνεπώς οποιαδήποτε αλλαγή θεωρείσει το Facebook πως πρέπει να γίνει στην εμφάνιση – διαμόρφωση της σελίδας σας θα πραγματοποιηθεί χωρίς να ερωτηθείτε ! Οι επιλογές που σας παρέχει είναι συγκεκριμένες και δεν έχετε την δυνατότητα εκτός από το ίδιο το Facebook να διαφημιστείτε στα υπόλοιπα εξίσου σημαντικά Social Media όπως τα Twitter – Pinterest – Linkedin.

Κατασκευή Ιστοσελίδας σε ελάχιστο χρόνο
Κατασκευή Ιστοσελίδας σε ελάχιστο χρόνο

Μια ιστοσελίδα δική σας η οποία έχει κατασκευασθεί από το μηδέν μπορεί να αλλάξει και να βελτιωθεί όπως θέλετε εσείς, να αποφασίζετε εσείς για όλο το κομμάτι της παρουσίασης όπως και της προώθησής ! Μπορείτε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας στη Google μέσω της πλατφόρμας Google Adwords η Bing ads, ενώ με μια σελίδα στο facebook αυτό ΔΕΝ μπορεί να συμβεί. Φυσικά, θα έχετε και σελίδα επαγγελματική στο Facebook την οποία πρέπει να ενημερώνετε αρκετά συχνά για το κοινό που σας παρακολουθεί.

Συνεπώς, μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη για τον ελεύθερο ή μη επαγγελματία ώστε να μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω μέσω του διαδικτύου. Επίσης για ανθρώπους που ψάχνουν εργασία ή κατέχουν μια τέχνη είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο να υπάρχει στο βιογραφικό σας μια προσωπική ιστοσελίδα με πολλές πληροφορίες σχετικά με τις επαγγελματικές δρατηριότητες καθώς οι σοβαροί εργοδότες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Η φωυτογραφία η οποία απεικονίζει την σελίδα του Steve Jobs είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έμπνευσης προσωπικής σελίδας και προβολής.

Advertisements

3 thoughts on “Δημιουργία Προσωπικής Ιστοσελίδας

Add yours

  1. Το προσωπικό προφίλ του ελεύθερου επαγγελματία στις δύσκολες αυτές εποχές είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να κρατηθεί μέσα από το Internet και μια ιστοσελίδα. Η διαχώριση που κάνεις σχετικά με την σελίδα Facebook και μια ιστοσελίδας είναι πολύ εύστοχη, και οι περισσότεροι το αγνοούν.

    Μου αρέσει!

Γράψτε την άποψη ή απορία σας. Μετά χαράς να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: